Tru tension BananaSlip cyklistické wolfram voděodolné mazivo 50ml/ Tungsten All Weather Lube
search
  • Tru tension BananaSlip cyklistické wolfram voděodolné mazivo 50ml/ Tungsten All Weather Lube
  • Tru tension BananaSlip cyklistické wolfram voděodolné mazivo 50ml/ Tungsten All Weather Lube
  • Tru tension BananaSlip cyklistické wolfram voděodolné mazivo 50ml/ Tungsten All Weather Lube
  • Tru tension BananaSlip cyklistické wolfram voděodolné mazivo 50ml/ Tungsten All Weather Lube

Tru tension BananaSlip cyklistické wolfram voděodolné mazivo 50ml/ Tungsten All Weather Lube

BC005
299 Kč
S DPH

První mazivo napuštěné wolframem, které přináší do cyklistického průmyslu mazání pro kosmické aplikace! Odolnost za každého počasí, hedvábně hladký chod, žádný hluk a velká výdrž.
Wolfram jako modifikátor tření je lepší než keramika, teflon a PTFE, díky čemuž je super rychlý a zároveň výrazně snižuje opotřebení. Naše patentované složení je na bázi vosku, je voděodolné, zcela suché a 100% biologicky odbouratelné

Máte zájem o větší počet než je na našem webu dostupný ? Ozvěte se nám, dodání většího počtu je k dodání do 1 týdne!

Počet
Skladem

  Bezpečný nákup

Šifrovaná komunikace a platební brána Comgate.

  Rychlé doručení

Výhodná cena dopravy od 79 Kč.

  Garance vrácení zboží

U nás můžete bez problémů zboží vrátit nebo vyměnit.

Nezávisle prokázáno, že snižuje opotřebení více než jakékoli jiné standardní lubrikanty na trhu. (Podívejte se na grafy níže)


- Super rychlý – ideální pro jakékoli jízdní podmínky
- Dvojitá viskozita – řídká při aplikaci pro penetraci kolíků
- Nastaví se během 5-10 minut pro okamžitou jízdu
- Udržuje váš řetěz výjimečně čistý
- Zcela suché – nečistoty neulpívají
- Odpuzuje vlhkost pro jízdu na mokru
- Snadno se čistí
- Ideální pro silniční, MTB a elektrokola

Stále mevěříte? Podívejte se níže na údaje o výdrži, které poskytlo světově proslulé a plně nezávislé testovací zařízení Zero Friction Cycling v Austrálii. Tungsten All Weather Lube je jediné standardní mazivo pro aplikaci kapek, které kdy překonalo 5 000 km extrémních testů znečištění bez překročení tolerance opotřebení.

     Téměř dvojnásobná životnost řetězu a kroužků v suchých, prašných nebo štěrkových podmínkách ve srovnání s jinými značkami.

gf

Méně než poloviční opotřebení řetězu ve srovnání s většinou značek v písčitých a blátivých podmínkách a výrazně lepší než ostatní.

Tungsten Disulfide byl původně vyvinut pro vesmírné projekty jako mazivo, protože má nižší koeficient tření ve srovnání s keramikou, teflonem a grafitem a je také odolnější. Wolfram vyhlazuje povrch kovu, aby se minimalizovaly nedokonalosti povrchu, což má za následek až o 40 % menší tření než u keramiky, až o 50 % menší než u teflonu a až o 60 % menší než u grafitu. Nejen, že je rychlejší, ale je také odolnější a vytváří atomickou vrstvu na povrchu řetězu, která snižuje opotřebení hnacího ústrojí a chrání pohyblivé součásti.

Wolfram smíchaný s naším hi-tech lubrikantem All Weather Lube na vodní bázi poskytuje hedvábně hladký a rychlý běh jako žádný jiný. Po nanesení pronikne do všech částí řetězu, než se usadí na zcela suchou mazací vrstvu, která je odolná vůči vodě a nečistotám. Protože je mazivo zcela suché, zcela zamezuje usazování nečistot v brusné pastě na rozdíl od všech ostatních konvenčních maziv.

Po několika prvních aplikacích Tungsten vyhladí drobné nedokonalosti na kovových površích řetězu a vytvoří ochrannou a kluzkou vrstvu odolnou jako kámen. Tato vrstva je vytvořena na tlakových bodech v hnacím ústrojí, pouze vrstva o tloušťce jednoho atomu, aby nanášela vynikající mazání přesně tam, kde je to potřeba. Složení nové generace je navrženo tak, aby pevně přilnulo k povrchu řetězu, což nejen snižuje opotřebení, ale také prodlužuje intervaly mezi aplikacemi maziva, což vám ušetří peníze. Je také zcela biologicky odbouratelný bez škodlivých rozpouštědel, takže je šetrný k vám, životnímu prostředí a vaší hrdosti a radosti.

Perfektní mazivo pro jízdu za každého počasí, na rozdíl od standardních maziv, která rychle stékají s vodou nebo přitahují nečistoty a prach. Ideální pro jízdu na silnici i v terénu.

Lahvičky obsahují 50 ml lubrikantu. Lahve jsou předimenzované, aby byl zajištěn prostor pro smíchání dvou komplexních sloučenin dohromady při protřepání před použitím.

BC005
0.05 kg
4 ks

Parametry

Cyklistika
ano
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.