Tru tension BananaSlip cyklistické wolfram mazivo 50ml do nejdrsnějších podmínek/ Tungsten Wet Lube
search
  • Tru tension BananaSlip cyklistické wolfram mazivo 50ml do nejdrsnějších podmínek/ Tungsten Wet Lube
  • Tru tension BananaSlip cyklistické wolfram mazivo 50ml do nejdrsnějších podmínek/ Tungsten Wet Lube

Tru tension BananaSlip cyklistické wolfram mazivo 50ml do nejdrsnějších podmínek/ Tungsten Wet Lube

BC006
299 Kč
S DPH

První maziva napuštěná wolframem, přinášející maziva vesmírné kvality do cyklistického průmyslu! Odolnost za mokrého počasí, hedvábně hladký chod, žádný hluk a velká výdrž.

Máte zájem o větší počet než je na našem webu dostupný ? Ozvěte se nám, dodání většího počtu je k dodání do 1 týdne!

Počet
Poslední kus skladem

  Bezpečný nákup

Šifrovaná komunikace a platební brána Comgate.

  Rychlé doručení

Výhodná cena dopravy od 79 Kč.

  Garance vrácení zboží

U nás můžete bez problémů zboží vrátit nebo vyměnit.

Naše nejmodernější, vícevrstvá Tungsten Wet Lube je směs biologicky odbouratelných olejů, které pronikají do všech částí řetězu pro hedvábně hladkou jízdu. BananaSlip Wet Lube se přilepí na povrch řetězu pro nepřetržité mazání i v nejdrsnějších podmínkách. Voda a nečistoty se rychle odlupují z povrchu řetězu, protože mazivo při jízdě odstraňuje nečistoty.

Tungsten Disulfide byl původně vyvinut pro vesmírné projekty jako mazivo, protože má nižší koeficient tření ve srovnání s keramikou, teflonem a grafitem a je také odolnější. Wolfram vyhlazuje povrch kovu, aby se minimalizovaly nedokonalosti povrchu, což má za následek až o 40 % menší tření než u keramiky, až o 50 % menší než u teflonu a až o 60 % menší než u grafitu. Nejen, že je rychlejší, ale je také odolnější a vytváří atomickou vrstvu na povrchu řetězu, která snižuje opotřebení hnacího ústrojí a chrání pohyblivé součásti.

Po několika prvních aplikacích Tungsten vyhladí malé nedokonalosti na kovových površích řetězu a vytvoří ochrannou a ultra kluzkou vrstvu odolnou jako kámen. Tato vrstva je vytvořena na tlakových bodech v hnacím ústrojí a vrství pouze jeden atom silný, aby se nanášelo vynikající mazání přesně tam, kde je to potřeba. Složení nové generace je navrženo tak, aby pevně přilnulo k povrchu řetězu, což nejen snižuje opotřebení, ale také prodlužuje intervaly mezi aplikacemi maziva, což vám ušetří peníze. Je také zcela biologicky odbouratelný bez škodlivých rozpouštědel, takže je šetrný k vám, životnímu prostředí a vaší hrdosti a radosti. Obsah lahvičky 50 ml.

Perfektní mazivo pro jízdu v mokru a blátě, na rozdíl od standardních maziv, která rychle stékají. Ideální pro jízdu na silnici i v terénu, stejně jako na řazení, pedály a přehazovačky.

BC006
0.05 kg
1 ks

Parametry

Cyklistika
ano
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.