Shot Contact Loom MX set šedý
search
  • Shot Contact Loom MX set šedý
  • Shot Contact Loom MX set šedý

Shot Contact Loom MX set šedý

SMXKIT220157
4 095 Kč
S DPH
Varianta: Dres: M, kalhoty: 32", rukavice: nejsou součástí
Počet
Skladem

  Bezpečný nákup

Šifrovaná komunikace a platební brána Comgate.

  Rychlé doručení

Výhodná cena dopravy od 79 Kč.

  Garance vrácení zboží

U nás můžete bez problémů zboží vrátit nebo vyměnit.

Contact dres je anatomicky střižený, nabízí neomezenou pohyblivost, zakončený sportovním límcem, zatímco strategické panely s větracími otvory ze síťoviny udržují jezdce v chladu, zakončené dlouhým zadním panelem, který udržuje dres na místě, když je zastrčený do odpovídajících kalhot.

Contact kalhoty jsou předem zakřivené, aby podporovaly optimální jízdní pozici. Shots Poly-stretch spandex v rozkroku, zádech a kolenou umožňuje neomezenou pohyblivost, zatímco tepelně odolné a oděruvzdorné kožené panely a zesílený sedlový panel zajišťují vynikající odolnost a ochranu jezdce. Vnitřní odvětrávaná vložka Contacts vám zajistí svěží pocit s perforovanými síťovanými panely na nohách pro optimální proudění vzduchu. Kalhoty Contact mají protiskluzový pas a nastavitelnou mikrometrickou přezku, která zajišťuje, že zůstanou přesně tam, kde chcete.

Nejnovější generace Contact rukavic nabízí lepší padnutí a pohodlí oproti předchozím verzím s aktualizovaným elastanovým klínkem na prstech a aktualizovaným designem dlaně, který zajišťuje dokonalé padnutí. Neoprenové manžety s nastavitelným zapínáním na suchý zip udrží rukavice na místě, zatímco silikon na prstech nabízí přilnavost a kontrolu za každého počasí.

Kolekce Contact nabízí vynikající výkon za dostupné ceny a je k dispozici v široké škále velikostí pro dospělé.

Set obsahuje dres, kalhoty a volitelně i rukavice.

Shot, vyvinutý pro nejrychlejší závodníky na světě i pro víkendové jezdce, nabízí ultralehkou a pohodlnou výbavu, která umožňuje jezdci dát do závodění a jízdy vše, aniž by se musel starat o své vybavení na dráze.

Odhodlání Shotu k nejvyšším úrovním soutěže je vaší zárukou závodními prověřeného vybavení, na které se můžete spolehnout. Vzhledem k tomu, že tolik světových šampionů si již vybralo SHOT, je nyní řada na vás, abyste se připojili k legii těchto jezdců.

SMXKIT220157
2 ks

Parametry

Off-Road
ano

Specifické reference

ean13
5034862455192
Nové
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.