Shot Aerolite Husqvarna MX set
search
  • Shot Aerolite Husqvarna MX set
  • Shot Aerolite Husqvarna MX set

Shot Aerolite Husqvarna MX set

SMXKIT220001
6 301 Kč
S DPH
Varianta: Dres: S, kalhoty: 30", rukavice: nejsou součástí
Počet
Skladem

  Bezpečný nákup

Šifrovaná komunikace a platební brána Comgate.

  Rychlé doručení

Výhodná cena dopravy od 79 Kč.

  Garance vrácení zboží

U nás můžete bez problémů zboží vrátit nebo vyměnit.

Kolekce Shot Aerolite, oděvy SHOT nejvyšší úrovně, nabízející ten nejlepší výkon, navržená tak, aby i těm nejnáročnějším jezdcům a závodníkům poskytla oděvy vyrobené pro výkon pod tlakem. Počínaje dresem, který je zde zobrazen v barevném provedení Husqvarna, nabízí maximální flexibilitu s předem zakřivenými rukávy, měkkým límcem sportovního střihu a panely ze síťoviny pro optimální proudění vzduchu. Navíc jeho delší střižený zádový panel zajišťuje, že dres nevyjíždí nahoru a také zůstává na svém místě. Dres plný výkonu a stylu.

Stejně jako dres jsou kalhoty Aerolite také špičkové a navržené s ohledem na výkon. Mají předem zakřivený střih jsou navrženy tak, aby jezdce dostal do optimální závodní a jízdní pozice. Hlavní tělo kalhot je vyrobeno z poly-strečové tkaniny, která poskytuje pevnost, pružnost a lehkost s laserovou perforací zajišťující ventilaci. Vyztužená kolena nabízejí polstrování a ochranu, zatímco tepelně odolné a oděruvzdorné kožené panely dobře chrání i oblasti s vysokým oděrem. Silikonový pas udrží dres na místě, zatímco zip proti bahnu a nastavitelný pasový uzávěr na suchý zip udrží kalhoty těsné a na svém místě. Díky technologii SHOTs nikdy nezmizí, díky které bude vaše sada vždy vypadat správně.

Rukavice Aerolite dotvářejí vzhled a jsou opět vyrobeny tak, aby nabízely výkony 1. úrovně, vítězné závody. Tyto důkladně navržené rukavice mají tolik úžasných funkcí, jako je předtvarovaný tvar, silikonové potisky na prstech nabízející optimální úchop a kontrolu se strategickým vyztužením a perforovanými panely na palci a dlani, manžety z liteprenu, s nastavitelným zapínáním na suchý zip, udržují rukavice na místě a další.

Pokud hledáte špičkové vybavení MX, řada Shot Aerolite by rozhodně měla být na prvním místě vašeho seznamu.

Set obsahuje dres, kalhoty a volitelně i rukavice.

SMXKIT220001
2 ks

Parametry

Off-Road
ano

Specifické reference

ean13
5034862453631
Nové
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.