Eigo Delta-2 Vodotěsný kole Jacket Fluor Yellow
search
  • Eigo Delta-2 Vodotěsný kole Jacket Fluor Yellow
  • Eigo Delta-2 Vodotěsný kole Jacket Fluor Yellow

Eigo Delta-2 Vodotěsný kole Jacket Fluor Yellow

JKT0164
1 209 Kč
S DPH

Větru a nepromokavá bunda

odolné proti oděru tkaniny

technologie hydrofobní

hodnocené 10.000 mm vodotěsné

odvětráváním jha a boční větrací zipy

nastavitelný pas a límec

gumové poutko manžetové upravující

Mesh lemované pro větší pohodlí

10k prodyšnost hodnocení

Napoleon náprsní kapsa na zip

předloktí kapsy

Vodotěsné zipy

kapsa na zadní s nákladem

Reflexní lemování a loga

Varianta: XS
Počet
Skladem

  Bezpečný nákup

Šifrovaná komunikace a platební brána Comgate.

  Rychlé doručení

Výhodná cena dopravy od 79 Kč.

  Garance vrácení zboží

U nás můžete bez problémů zboží vrátit nebo vyměnit.

Při jízdě v těžkém počasí, pak budete chtít, aby prvky ven. Delta2 je nepromokavá cyklistická bunda, nabitý funkcemi; hydrofobní technologie pro větrné a vodotěsná výkonu, přelepenými švy, vodoodpudivé zipy, nákladu a Napoleon kapsy, fleece podšívkou límec, bungee fit nastavovací na krku a v pase, na kartě gumy manžetové seřizovačů, tahokov jho, boční ventilační zipy, podšívka ze síťoviny a reflexní potrubí a loga.



Vhodné může být přizpůsoben pomocí různých nastavovacích; uzamykatelné bungees na krku av pase umožňují vytvořit pohodlný tvar, pokud je to žádoucí, aby se déšť a průvanu ven, a karta gumové nastavovací znamenají, že můžete přizpůsobit pouzdro na zápěstí nebo přes rukavice manžety.



Zadní jho Delta2 možné trvalé dýchací otvor, a obě strany mají větrací zipy, které lze otevřít pro další prodyšnost. Náklad zadní kapsa se otevírá do kapsy ok vložky, takže to také může být otevřen, je-li vyžadováno další průchozí tok.



Komfort jezdec se zvyšuje přes sliznici all-over mesh, což Delta pohodlné nošení s krátkým nebo dlouhým rukávem vrcholy pod ním. Delta2 je dobře viditelné za špatných světelných podmínek přes různé reflexní potrubních sekcí a reflexní loga.



Dimenzováno na 10.000 mm nepromokavý a 10k prodyšnost se Delta2 cyklistika bundu odolává hustý déšť a převody dostatečné množství vlhkosti od těla.



Vodotěsná a prodyšnost je vysvětleno: Vodotěsný hodnocení se vztahují na výšku vodního sloupce dosažené v průběhu 1” x 1” oblasti textilie předtím, než začne voda proniknout. 10000 mm = 1000 cm = 392” = 32’ - to je docela dost vody na povrchu plášťové před penetrací. Prodyšnost se vztahuje na hmotnost v gramech vodní páry projít jeden metr čtvereční tkaniny v průběhu 24 hodin. 10k = 10000 g = 10 kg vodní páry (nebo potu!).
JKT0164
7 ks

Parametry

Cyklistika
ano

Specifické reference

ean13
5034862375537
Nové
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.