Eigo Atom voděodolná cyklistická vesta jaro-podzim
search
  • Eigo Atom voděodolná cyklistická vesta jaro-podzim
  • Eigo Atom voděodolná cyklistická vesta jaro-podzim

Eigo Atom voděodolná cyklistická vesta jaro-podzim

GIL0042
604 Kč
S DPH

Vyrobeno z voděodolné tkaniny

Vysoké elastické vlastnosti

Neuvěřitelně lehká

Voděodolný zip

Cargo kapsa na zádech

Reflexní prvky

Pouze černá barva

Varianta: S
Počet
Skladem

  Bezpečný nákup

Šifrovaná komunikace a platební brána Comgate.

  Rychlé doručení

Výhodná cena dopravy od 79 Kč.

  Garance vrácení zboží

U nás můžete bez problémů zboží vrátit nebo vyměnit.

Neuvěřitelně lehká a pohodlná cyklistická vesta, ideální pro udržení teploty. Díky použití super pružné látky a specifického střihu pro skvělé padnutí je Atom skvělý na jarní a podzimní vyjížďky a v případě zlepšení podmínek se snadno sbalí do kapsy.

Atom používá atletický střih, aby co nejlépe využil vlastnosti tkaniny s vysokou strečností. Pokud dáváte přednost volnějšímu střihu, doporučujeme zvolit velikost větší, než byste normálně měli.

Zadní cargo kapsa je dostatečně velká na přenášení nezbytností a reflexní lem a loga zvyšují viditelnost při slabé viditelnosti.

Atom je vyroben z voděodolné tkaniny s hodnocením 3k a dobře funguje, aby zabránil lehkému dešti a mrholení. Vzhledem k vysokým strečovým vlastnostem této voděodolné tkaniny nebyly švy podlepené, protože by to odstranilo velkou část roztažnosti, takže Ion nemůže být technicky označován jako voděodolný, proto odkaz na voděodolnost.

Cyklistická vesta Atom s voděodolností 3000 mm a prodyšností 3k odolá lehkému dešti a odvádí slušné množství vlhkosti od těla.

Vysvětlení voděodolnosti a prodyšnosti:
Hodnoty vodotěsnosti se vztahují k výšce sloupce vody dosažené na ploše 1" x 1" látky před tím, než voda začne pronikat. 3 000 mm = 300 cm = 118" = přes 9' - to je poměrně hodně vody na povrchu bundy před průnikem. Prodyšnost se týká hmotnosti vodní páry v gramech, která projde jedním čtverečním metrem látky za 24 hodin. 3k = 3 000 g = 3 kg vodní páry (nebo potu!).

GIL0042
40 ks

Parametry

Cyklistika
ano

Specifické reference

ean13
5034862011190
Nové
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.