AP Racing SR Supersport sintry zadní brzdové destičky -  119SR
search
  • AP Racing SR Supersport sintry zadní brzdové destičky -  119SR
  • AP Racing SR Supersport sintry zadní brzdové destičky -  119SR
  • AP Racing SR Supersport sintry zadní brzdové destičky -  119SR

AP Racing SR Supersport sintry zadní brzdové destičky - 119SR

APR119SR
787 Kč
S DPH

Supersport Sinter kotoučové brzdové destičky

Specifický sintrový vzorec

Určeno pro zadní brzdu

Pro vysoce výkonné silniční motocykly

Vynikající brzdný výkon

Bez blednutí a stabilní provoz

Dlouhá životnost s nízkým opotřebením brzdového kotouče

Nosná deska technologie NRS

Bez azbestu

Počet
Skladem

  Bezpečný nákup

Šifrovaná komunikace a platební brána Comgate.

  Rychlé doručení

Výhodná cena dopravy od 79 Kč.

  Garance vrácení zboží

U nás můžete bez problémů zboží vrátit nebo vyměnit.

AP Racing - věda o tření.


Již více než 50 let je AP Racing, společnost se sídlem ve Spojeném království, v popředí odvětví motoristického sportu a vytvořila 2 a 4 kolové vítěze na trati včetně MotoGP, F1, NASCAR a WTCC jako OEM dodavatel pro Ferrari, Bugatti, Lotus, Aston Martin, Koenigsegg a TVR, abychom jmenovali alespoň některé. Jako významný hráč v oblasti navrhování a výroby brzdových a spojkových systémů motocyklů pro všechny soutěžní a výkonostní silniční motocykly  po mnoho let byly naším charakteristickým znakem technické inovace, ať už se jedná o brzdové destičky, třmeny, spojky nebo hlavní válce.

Jedinečné zkušenosti společnosti AP Racing s technologií závodních brzd ji staví do jedinečné pozice při hodnocení třecích materiálů a výkonu brzdových destiček jak na dyno zkušebních stolicích, tak prostřednictvím přísných testů na trati. Společnost AP Racing posunula hranice designu brzdových systémů motocyklů na jejich limity s produkty dodávanými do MotoGP, mistrovství světa a národních šampionátů superbiků, supermoto a sajdkár. AP Racing nabízí vysoce výkonný program sintrových brzdových destiček pro trh s náhradními díly. Třecí materiál použitý v brzdovém systému je zásadním faktorem v celkovém výkonu systému, proto přední a zadní destičky využívají specifické třecí směsi, aby vyhovovaly různým požadavkům na brzdění mezi předními a zadními třmeny. Přední i zadní destičky jsou vhodné pro OE litinové a nerezové disky, přičemž zadní směs využívá mírně snížený koeficient tření pro dosažení maximální kontrolované brzdné síly. Bike It jsme hrdí na to, že jsme výhradním distributorem této ikonické značky a produktové řady ve Velké Británii / Irsku.
















Poznámka: Použití kódů jiných značek pro referenci použijte pouze obecný obrázek, skutečné destičky se mohou vzhledově lišit.



















Alternativní produkty

VýrobceKód dílu
EBCFA47
FERODOFDB705
VESRAHVD911
APR119SR
16 ks

Parametry

Silniční
ano

Specifické reference

ean13
5034862424846
Nové
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.